MAGAZIN

Pe cine susțin în cursa electorală de la Chișinău, foştii deţinuţi politici şi deportaţi

Distribuiți acest articol!

Şi membrii Asociaţiilor foştilor Deţinuţi Politici şi Deportaţi susţin candidatura lui Constantin Codreanu, din partea Partidului Unităţii Naţionale, la funcţia de primar al Chişinăului.

Aceştia au adoptat o rezoluţie prin care au decis acordarea votului de încredere lui Constantin Codreanu la alegerile de pe 20 mai din Chişinău, transmite Deschide.md.

„În situaţia actuală politică la etapa preelectorală din municipiul Chişinău, considerăm necesară consolidarea forţelor democratice de dreapta, prin înaintarea unui singur candidat la funcţia de Primar General al capitalei, ca acesta să reprezinte întregul forum unionist. Candidatul cel mai indicat în acest context este domnul Constantin Codreanu”, se precizează în textul rezoluţiei.

Anterior, PLR, PMP şi Uniunea Centristă şi-au declarat susţinerea candidatului Constantin Codreanu la funcţia de primar al Chişinăului. De asemenea, Constantin Codreanu a primit un mesaj de susţinere din partea primarului de Braşov, George Scripcaru. Mişcarea unionistă Sfatul Ţării 2, într-o conferinţă de presă, a declarat că membrii îl susţin unanim pe Constantin Codreanu. Candidatul PUN este susţinut şi peste Ocean: Consiliului Româno-American, cu sediul în Los Angeles, statul California, i-a trimis lui Codreanu o scrisoare de sprijin.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button