MAGAZIN

Peste 200 de elevi nu au ajuns astăzi la școală

Distribuiți acest articol!

Peste 200 de elevi din șase raioane nu au ajuns marți, 27 ianuarie, la ore. Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării menționează într-un comunicat de presă că, din cauza drumurilor înzăpezite şi a trei autobuze defectate, opt rute școlare au fost suspendate, transmite IPN.

Au fost suspendate rute din raioanele Cahul, Cantemir, Hâncești, Orhei, Taraclia şi Ungheni. În unele cazuri elevii au fost transportați cu alte unități de transport sau de către părinți. Autobuzele școlare defectate sunt în proces de reparație.

Meteorologii au emis pentru perioada 25 februarie-1 martie avertizare cod galben. În intervalul menționat, în urma pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică, temperatura aerului va coborî până la -15…-19 grade Celsius. Temperatura medie a aerului va fi cu 10-12°C mai scăzută față de normele pentru această perioadă. De asemenea, se prevăd ninsori.

Cetățenii aflați în dificultate din cauza condițiilor meteo, pot apela la serviciile de urgenţă la numerele: 901, 902 şi 903, (022) 785032.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button