Actualități

Petru Corduneanu, scos basma curată din dosarul 7 aprilie, ar putea ajunge în Parlament

Distribuiți acest articol!

După ce a fost scos basma curată din dosarul 7 aprilie, consilierul socialist, Petru Corduneanu, acum ajunge în Parlament. Consilierul municipal din partea PSRM, ar putea să îi ia locul fostei deputate Irina Mizdrenco, care a decedat în urma unei boli incurabile.

Consilierul PSRM, Petru Corduneanu, a făcut parte din dosarul 7 aprilie, însă a fost scos basma curată după ce a fost acuzat de depășirea atribuțiilor de serviciu. Corduneanu a fost învinuit conform articolului ce prevede exces de putere. În noaptea de 7 aprilie 2009, același, Corduneanu i-a aplicat multiple lovituri Valentinei Cușnir, fost deputat în Parlamentul de la Chișinău.

La comanda socialistului, au fost întreprinse acțiune violente şi care înjosesc demnitatea. Instanța de fond și Curtea Supremă de Justiție au considerat că polițiștii n-au încălcat legea, iar acțiunile acestora au fost corecte și legale. După 8 ani de procese și ședințe de judecată judecătorii au declarat inadmisibile recursurile procurorilor și au adoptat o decizie irevocabilă care îi lasă liberi pe polițiști. Acum, consilierul municipal din partea PSRM este gata sa îi ia locul deputatei, Irina Mizdrenco, care a decedat în urma unei boli cu care se confrunta. Mizdrenco a devenit deputat după ce Igor Dodon a devenit Președinte al Republici Moldova.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button