Actualități

Petru Frunze DEZMINTE minciunile lui Bătrâncea! Socialistul care a votat Unirea, numit “trădător” de rude

Distribuiți acest articol!

Declarațiile de Unire continuă să-i deranjeze pe socialiști. Într-o conferință de presă susținută de PSRM, Vlad Bătrâncea, cel care a rupt în Parlament harta României Mari, declară că Alexandru Furdui, consilier socialist din satul Puhoi, care a semnat Declarația de Unire, a fost amenințat el și famila lui noaptea la domiciliu, și sub presiune a semnat Declarația prin care satul Puhoi din raionul Ialoveni susține revenirea în vechile hotare.

Primarul satului Puhoi condamnă declarațiile făcute de socialistul Bătrâncea. Acesta dezminte minciunile explicând că Declarația de Unire, votată inclusiv de consilierul socialist Furdui, a fost dată citirii la data de 29 ianuarie 2018, în incinta primăriei, în prezența semnatarilor și consilierii benevol și-au pus semnătura.

Contactat de 10TV, primarul satului Puhoi, Petru Frunze, spune că afirmațiile mincinoase au drept scop de a denigra Declarațiile de Unire.

„Sunt declarații calomnioase care au drept scop denigrarea Declarațiilor de Unire. Nu este un act care este elaborat de APL, nu este înregistrat în registrul primăriei, este un gest simbolic. Deci este o voință unilaterală care nu afectează interesul altor cetățeni. Este voința din suflet pe cont propriu. Când îți faci semnul crucii, nu consulți pe nimeni, îl faci din suflet și are efect spiritual doar pentru tine”, a explicat acesta.

Totodată, Petru Frunze a mai adăugat că, după semnarea Declarației de Unire, Alexandru Furdui refuză să vorbească cu primarul, invocând diverse motive.

„Pe domnul Furdui l-am sunat, dar el spune că se duce nu știu unde, că e cam ocupat . Din câte am înțeles, ei ceva au discutat și domnul Furdui nu cam vrea să discute nici cu presa, pentru că-l sună rudele și-l acuză că ar fi un trădător și că nu ar fi trebuit să semneze”, a adăugat primarul de Puhoi.

Redacția 10TV totuși l-a sunat pe Alexandru Furdui pentru a oferi o replică la toate acuzațiile care vin în urma semnării Declarațiilor de Unire, dar acesta ne-a comunicat că refuză să ofere vreun interviu presei.  


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button