MAGAZIN

PLDM îndeamnă lumea să vină la protest

Distribuiți acest articol!

Partidul Liberal din Moldova (PLDM), cheamă toți cetățenii să vină la acțiunea pașnică, alături de societatea civilă și să protesteze  față de intenția guvernării actuale de a modifica sistemul electoral.

Într-o postare pe pagina de facebook, se arată că târgul regimului pentru schimbarea sistemului electoral nu înseamnă altceva decât ultimul cui bătut în sicriul democrației. ”Ei au Procuratura, CNA, MAI, SIS, televiziuni – totul pentru a instaura dictatura și a guverna nestingherit până va pleca și ultimul om din această țară. Noi nu avem decât dreptul nostru la protest. Este unica noastră armă în lupta cu fărădelegile.” 

Astfel, PLDM îndeamnă oamenii să se mobilizeze și să se prezinte cât mai mulți în fața Parlamentului. ”Această guvernare de strânsură trebuie să înțeleagă că problema oamenilor simpli nu este sistemul electoral, ci corupția, sărăcia, lipsa locurilor de muncă. Ei trebuie să plece urechea la nevoile oamenilor, la durerea și deznădejdea lor. Ei se prefac că nu ne văd și nu ne aud. Să fim mulți, ca să ne vadă! Să fim și mai mulți, ca să ne audă!”, mai spune PLDM.

Toți oamenii sunt așteptați, duminică, 11 iunie în fața Parlamentului.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button