Actualități

Pomeni electorale: Partidul fugarului Șor organizează ilegal evenimente pentru pensionari

Distribuiți acest articol!

Campania electorală este în toi, iar tradiția pomenelor electorale pare să nu fi dispărut nici de această dată. Reprezentanții Partidului Șor au organizat, astăzi, o întâlnire cu alegătorii, la un restaurant din Chișinău, iar evenimentul s-a încheiat cu o masă și un concert. Oamenii spun că le-a fost organizat un fourchett, și băuturi, iar alții chair au ieșit cu pungi în care aveau produse din restaurant. Întrebat de ce se organizează astfel de mese, candidatul de pe lista partidului Șor, Vitalie Balinschi a negat faptul. Totodată, reprezentanții de la Comisia Electorală Centrală înterzice mesele și alte daruri, la întâlnirile cu alegătorii, relatează TV8.

După întâlnirea cu alegătorii, organizată de reprezentanții Partidului Șor la un restaurant din Capitală, mai mulți oameni au fost surprinși cu pungi cu produse alimentare. Aceștia spun că responsabilii de eveniment le-au pregatit un concert, dar și un Fourchette cu diverse delicii și băuturi.

Mai mult, unele persoane ne-au spus că au fost invitați de reprezentanții Partidului Șor și mâine, la un eveniment organizat special pentru oamenii în etate, iar întâlnirea va avea loc într-un restaurant din sectorul Râșcani al Capitalei.

La întâlnire cu alegătorii a venit și candidatul de pe lista Partidului Șor, Vitalie Balinschi. Întrebat de ce se fac pomene electorale, la eveniment, acesta a negat că s-a organizat fourchette pentru oameni.

Conactat telefonic, purtătorul de cuvânt de la CEC, Rodica Sârbu, nea confirmat că mesele electorale sunt interzise. Totodata, aceasta a spus că toate cheltuielile făcute la înlâlnirile cu alegătorii trebuie să fie prezentate la CEC, de partidul respectiv, în raportul financiar.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button