MAGAZIN

Postul de televiziune 10TV poate fi urmărit și de abonații ARAX

Distribuiți acest articol!

Începând de astăzi, 4 august, 10TV poate fi urmărit în HD și SD prin intermediul rețelei de cablu ARAX, poziția 24 în rețeaua IPTV, iar în DVBC – în pachetul de bază (în locul Realitatea TV).

10TV este primul post de televiziune independent, fondat din donații și granturi, ce informează echidistant telespectatorii, privind realitățile din Republica Moldova și din lume. 10TV emite LIVE din studiourile din Chișinău și București. A fost lansat în septembrie 2016 în parteneriat cu Ziarul TIMPUL și Acțiunea 2012. 10TV s-a impus pe piața media prin știri, emisiuni de autor, dar și filme europene de calitate. Începând din ianuarie 2017, 10TV are jurnale zilnice de știri care reflectă obiectiv și echidistant problemele cu care se confruntă cetățenii R. Moldova.

Amintim că 10TV poate fi recepționat în format HD, cât și în format SD, prin intermediul rețelelor de comunicații Moldtelecom – poziția 22, StarNet – 36 și zilnic, de la ora 19:00, prin intermediul celui mai mare portal de transmisiuni live www.privesc.eu.

Mulțumim telespectatorilor că sunt alături de noi și ne bucurăm că abonații ARAX vor putea și ei să ne urmărească.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button