10TVActualitățiIMPORTANTE

Premierul Gavrilița le-a zis profesorilor nevaccinați să-și caute altă ocupație, ulterior și-a cerut scuze și pretinde că au „dreptul să refuze vaccinarea”

Distribuiți acest articol!

Gafă de proporție comisă de premierul Natalia Gavrilița. Aceasta a declarat că „profesorii trebuie să se vaccineze, dacă ei nu vor să facă acest lucru să-și caute alte ocupație”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Politica de la TV8, unde Gavrilița a comis o serie întreagă de gafe și a avut o prestanță ce ridică mari semne de întrebare față de capacitățile Premierului.

Ulterior, pe pagina de FB, Gavrilița a încercat să „dreagă busuiocul”: „Regret declarația nereușită despre profesorii care refuză vaccinarea, făcută în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari. 

Fraza nu reprezintă politica Guvernului în niciun fel. Poziția noastră față de această chestiune rămâne neschimbată – profesorii au dreptul să refuze vaccinarea și să continue predarea în clase, atât timp cât dovedesc cu regularitate că sunt negativi la testele Covid-19. Trebuie să oferim un mediu sigur copiilor, cadrelor didactice și părinților. Le cer scuze profesorilor pe care declarația mea i-a rănit.”


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button