Externe

Prima victimă a atentatului londonez a fost identificată

Distribuiți acest articol!

Autorităţile britanice au identificat prima victimă a atentatului terorist de la Londra. Aceasta este canadianca Christine Archibald. Aceasta a lucrat de-a lungul vieţii în mai multe centre pentru persoane fără adăpost din Canada, înainte de a se muta pentru a fi alături de logodnicul ei din Europa, relatează SkyNews.

”Suntem întristaţi de pierderea acestei frumoase fiice şi surori. Ea avea loc în inimă pentru toată lumea şi credea cu tărie că fiecare persoană are valoare şi merită respectată. Şi-a trăit această credinţă atunci când a muncit într-un centru pentru persoane fără adăpost, înainte de a se muta în Europa pentru a fi alături de logodnicul ei. Ea nu ar fi înţeles cruzimea fără margini care a dus la moartea ei”, transmite familia Archibald într-un comunicat.

Totodată, cea care trebuia să-i fie cumnată declară că logodnicul a ţinut-o în braţe pe Christine Archibald în timp ce aceasta murea. Nu este cunoscut cum aceasta a fost omorâtă, sunt probabilități doar că femeia a fost rănită de furgoneta de pe London Bridge sau a fost înjunghiată în Borough Market.

În timpul atentatului, înainte de a-i ataca pe trecători cu mai multe cuţite în zona Borough Market, șapte persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 48 au fost rănite după ce trei atacatori au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge.

Printre cele 48 de persoane rănite se numără şi cetăţeni străini din Spania, Germania, Noua Zeelandă, Australia şi Franţa.

De asemenea, în urma atentatului, 21 de persoane sunt în stare gravă, iar altele 36 rămân încă internate în spital.

Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button