Actualități

Primarul din Feștelița către socialistul Bolea: Chiar credeți că prin intimidări veți strânge mai multe voturi pe 11 iulie?

Distribuiți acest articol!

Primarul Nicolae Tudoreanu afirmă că ar fi fost intimidat de către deputatul socialist Vasile Bolea, prin interpelări la Poliție, prin care cere verificarea cheltuielilor de finanțare a proiectelor din satul Feștelița, raionul Ștefan-Vodă.

,,Dle Deputat Vasile Bolea, vă învit personal să vizitați aceste obiective, poate să și organizați întâlniri cu alegătorii în casa de cultură, renovată cu bani Europeni încă în anul 2009, acoperișul nu curge, iar sala de spectacole cu 450 locuri, cât și spațiile adiacente sunt în stare excelentă după 12 ani de la renovare și dotare.”, a declarat Nicolae Tudoreanu.

Potrivit afirmațiilor dl. Tudoreanu, deputatul socialist ar fi cerut verificarea finanțărilor a cheltuielilor privind reparația Casei de Cultură din satul Feștelița, reparația Monumentului Eroilor căzuți în cel de al II Război Mondial și reparația clădirii filialei Școlii de Arte din Feștelița.

,,Stimați prieteni, inițial nu am dorit să i-au în serios informațiile auzite săptămâna trecută, precum că deputatul PSRM Vasile Bolea, a făcut interpelări Poliției să verifice unele finanțări, ale unor lucrări executate în Primării.”

,,Dacă azi mai răsuflă câte un sat binișor este meritul Primarilor cu siguranță. Nu mă sperie asemenea lucruri, dar oare un Deputat care mai vrea Deputat nu crede Instituțiile Statului cu competențe în domeniul controlului Cheltuielelor Publice?”

Amintim că, mai mulți primari de sate, comune, orașe și municipii și reprezentanți ai Autorităților Publice Locale (APL), din diverse regiuni ale Republicii Moldova, au bătut alarma în privința inițierii, din partea organelor de anchetă și control, a unor controale inopinate, inclusiv la indicația unor deputați, concurenți electorali.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button