MAGAZIN

Primarul din Șoldănești a PĂRĂSIT partidul lui Usatîi

Distribuiți acest articol!

Primarul orașului Șoldănești, Ion Cuculescu, a anunțat astăzi că părăsește Partidul Nostru. Acesta spune că locuitorii s-au dezamăgit și nu mai au încredere în această formațiune, care s-a depărtat tot mai mult de oameni și se ocupă doar de rezolvarea problemelor conducerii partidului.
Ion Cuculescu  afirmă că:  “Motivele acestei decizii sunt evidente. Și aș zice că nu doar pentru membrii Partidului Nostru, dar și pentru simplii cetățeni care și-au pus speranța în această formațiune. Oamenii au început să se dezamăgească de partidul nostru, iar conducerea formațiunii parcă nici nu vrea să vadă și să înțeleagă acest lucru. În loc să fie alături de oameni, să le rezolve problemele, conducerea PN se ocupă de cu totul altceva. Aceasta are alte griji, parcă se face că plouă, iar noi, aleșii locali, trebuie să pățim rușinea în fața oamenilor pentru că nu am reușit să rezolvăm o problemă sau alta”.

Conform primarului de Șoldănești, toată aceasta instabilitate și decădere a partidului începe de la însăși președintele Renato Usatîi, care în loc să se ocupe de partid, face filme documentare, și uită să vină în sprijinul cetațenilor.

După ce a părăsit formațiunea, fiind dezamăgit de ceia ce se petrece în cadrul partidului, Ion Cuculescu spune că își va continua activitatea din postura de primar independent.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button