10TVActualități

Prinţii William şi Harry se întâlnesc pentru a inaugura o statuie dedicată prințesei Diana

Distribuiți acest articol!

Prințesa Diana, decedată în urma unui accident de automobil petrecut la Paris în 1997, ar fi împlinit astăzi vârsta de 60 de ani. Cu această ocazie, prinţii Harry şi William vor inaugura o statuie care aduce un omagiu mamei lor, prinţesa Diana, aceasta va fi amplasată în grădinile Palatului Kensington din Londra.

Prinţesa de Wales, supranumită Lady Di, decedată în urma unui accident de automobil petrecut la Paris în 1997, ar fi împlinit joi vârsta de 60 de ani. Statuia care îi este dedicată, realizată de Ian Rank-Broadley, va fi dezvelită în “grădina ascunsă” de la Kensingon Palace – fosta ei reşedinţă, devenită în prezent reşedinţa oficială a prinţului William – în prezenţa unui grup de doar 30 de persoane, inclusiv a unor membri ai familiei Spencer.

La mai mult de 24 de ani după moartea ei, popularitatea prinţesei Diana continuă să se afle la cote înalte: un automobil al său a fost vândut la licitaţie cu 60.000 de euro unui muzeu din America de Nord în această săptămână, iar ea este considerată în continuare o legendă a modei, în contextul în care rochiile sale sunt prezentate cu regularitate în expoziţii organizate în Marea Britanie – un fenomen întreţinut şi de celebrul serial TV “The Crown”.

“William nu a vorbit cu Harry în timpul recepţiei organizate la Castelul Windsor ce a urmat funeraliilor, temându-se că subiectul conversaţiei lor ar fi putut să fie divulgat imediat de Meghan prin intermediul jurnalistei Oprah Winfrey sau pe reţelele de socializare ale ducilor de Sussex”, a dezvăluit Robert Lacey, un istoric specializat în chestiuni legate de familia regală britanică.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button