Actualități

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza la Chișinău: Unirea Moldovei cu România ar putea avea loc mai degrabă decât ne-am putea imagina

Distribuiți acest articol!

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, descendentul direct al Domnitorului Moldovei, Mihail Sturdza, a făcut ieri o vizită la Chișinău și Soroca. Acesta a fost invitat la RES Publica (10TV) și a vorbit despre cum a fost la Soroca, unde a participat în cadrul unei liturghii la care au fost comemorați eroii români căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial.

,,România ar trebui să aibă două proiecte de țară, recuperarea Basarabiei și celorlalte regiuni pierdute și restaurarea monarhiei ” a adăugat Prințul Șerban în cadrul emisiunii.

Unirea Moldovei cu România ar putea avea loc mai degrabă decât ne-am putea imagina. Unirea ar trebui să pornescă din inimi puternice și curate. Astăzi, Moldova este condusă de niște politicieni, și nu este nici o monarhie. Cum am putea să ne raportăm cu ei, ca niște oameni de stat sau oameni temporani.

,, Politicienii de astăzi sunt de mai multe feluri, printre ei, avem și oameni deosebit de intesionați care și-ar dori să producă o schimbare, unii reușesc, alții nu reușesc, unii au reușit prea puțin, alții ne-am dori să reușească în viitor” spune Prințul Șerban.

,, Dorința unui popor nu ar trebui să țină cont de ce ar vrea unii, cum s-ar bucura unii și cum s-ar bucura alții, le spun mult celor din România care acuză străinătatea că ne vor tot răul, îi întreb ce a-ți vrea să le pară rău?”

Din păcate, poporul român a avut foarte mult de suferit, și de acum ar trebui ca poporul nostru să creadă în steaua noastră, dar totodată și să lucrăm asupra forței de muncă. Nu trebuie să uităm de valorile noastre, de identitatea, credința și neamul nostru.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button