Actualități

Procuratura Anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat de la Condrița

Distribuiți acest articol!

Procuratura Anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat, organizat în acest weekend la vila prezidențială de la Condrița. Procurorul Viorel Morari declară că verifică evenimentul, iar informația pe care o deține este doar ceea ce a scris presa.

Între timp, nemulțumită că Igor Dodon dă o petrecere pe un teritoriu care aparține statului, Platforma de Demnitate și Adevăr a scris o petiție online unde solicită cetățenilor să o semneze pe motiv că președintele Republicii Moldova ar fi folosit în mod abuziv reședința statului în interes personal.

Șeful procuraturii Anticorupție a declarat că investighează acest caz, dar nu oferă detalii. De cealaltă parte, consilierul pe comunicare al Președinției, Ion Ceban, a declarat că Dodon va veni cu o reacție miercuri, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii la Condrița.

Amintim că, acum două zile, mai multe mașini de lux au fost surprinse la vila prezidențială de la Condrița. Oaspeții cu mașini luxoase au parcat la Condrița pentru a participa la cumetria mezinului familei Dodon.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button