ActualitățiRomânia

Răsturnare de situație. Andrei Neguța ar putea reveni la Moscova. Vezi cine l-a chemat

Distribuiți acest articol!

Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguţa, ar putea reveni la Moscova, după ce în luna decembrie, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, a luat decizia de al chemat la Chişinău, pentru o perioadă nedeterminată.

Potrivit kommersant.ru, ambasadorul Republicii Moldovei ar putea reveni la Moscova, după ultima discuție purtată între șefii diplomațiilor de la Chișinău și Moscova, Tudor Ulianovschi și Serghei Lavrov, la Conferința pentru Securitate de la Munchen, care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, Alexandr Roitman, a declarat: „Cu referire la chemarea Ambasadorului Neguţa la Chişinău pentru consultări, MAE IE informează, precum a comunicat şi anterior, faptul că consultările continuă”.

Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguţa, a fost rechemat la Chișinău, în luna decembrie 2017, din cauza mai multor cazuri de hărțuire și intimidare de către autorităţile Federaţiei Ruse a persoanelor oficiale şi oamenilor politici  din Republica Moldova.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button