Actualități

Războiul din Ucraina: 2 soldați răniți în ultimele 24 de ore

Distribuiți acest articol!

În cursul ultimei zile, 25 de focuri de armă au fost trase în direcția militarilor ucraineni din zona ATO din Donbas, în urma cărora 2 militari au fost răniți. Anunțul a fost făcut de oficiul de presă al ATO (Operațiunea Antiteroristă) pe o rețea socială.

”În direcția Donețk, lângă zona industrială Avdeevka, între orele 18:00 și miezul nopții, militanții pro-ruși nu au încetat să tragă în direcția punctelor de apărare ucrainene,  folosind grenade propulsate de rachete și arme de calibru mic. Ca urmare a acestor atacuri, a fost rănit un soldat ucrainean. Sub focul acestor grupuri militare teroriste s-au aflat forțele armate din punctele de control din Novoselovsk, Verhnetoretskogo, Nevelsky, Lugansk”, se anunță în comunicat.

În direcția Lugansk, militarii ucraineni și-au concentrat forțele pe activitatea militară din Crimeea: seara și noaptea, militanții au tras de 5 ori  în direcția pozițiilor ucrainene, cu mortiere de 120 mm și grenade propulsate de rachete de sisteme diferite.

În direcția Mariupol, militanții au deschis focul în regiunea satelor Vodianoe și Shirokino, trăgând din mortiere, lansatoare de grenade și mitraliere grele pe casele localnicilor din Marinka, care, din fericire, s-au soldat fără victime. 

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button