ActualitățiExterne

Războiul din Ucraina: insurgenții încalcă armistițiul și 3 militari ucraineni sunt răniți

Distribuiți acest articol!

În ultimele zile, militanții pro-ruși au încălcat de 33 de ori armistițiul în Donbas, fiind răniți trei militari ucraineni. Anunțul a fost făcut de centrul de presă al Operațiunii Antiteroriste (ATO) pe o rețea socială.

În ultimele zile, situația din regiune a rămas tensionată. Grupurile de ocupație pro-ruse nu doar că au tras din aruncătoare de bombe de diferite calibre, dar au și tras în direcția noastră dintr-un lansator de rachete ”Grad”, se anunță în comunicat.

În direcția Primorsk, marți seara, aproape de Krasnogorovka, militanții pro-ruși au deschis focul din aruncătoare de bombe de calibru 120 mm și 82 mm. Pozițiile ucrainene din regiunea Pavlopol au fost atacate, mai întâi, de două ori, de aruncătoare de grenade, aruncătoare de bombe și arme de calibru mic și, undeva pe la miezul nopții, au tras de 4 ori dintr-un lansator de rachete ”Grad” (Partizan).

În direcția Donețk, militanții pro-ruși au continuat să atace zona industrială Avdeevka. În timpul serii și nopții, aceștia au tras din aruncătoare de bombe, aruncătoare de grenade și arme de calibru mic.

Militarii ucraineni, aflați în avantaj, au redus la tăcere insurgenții pro-ruși”, s-a precizat în comunicat.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button