Actualități

Renato Usatîi: „Dodon l-a rugat pe Plahotniuc ca Rogozin să nu aterizeze la Chișinău”

Distribuiți acest articol!

Renato Usatîi reacționează la situația în care s-a pomenit azi Rogozin, după ce România nu a permis aeronavei în care se afla Rogozin să traverseze spațiul său aerian, oficialul rus aterizând la Minsk.

Liderul Partidului Nostru, într-un mesaj pe Facebook, îl acuză pe Dodon că nu a întreprins nimic pentru a-i asigura aterizarea lui Dmitri Rogozin pe aeroportul Internațional Chișinău. Acesta susține că Dodon s-a înțeles cu Plahotniuc ca acesta să nu permită aterizarea aeronavei la Chișinău și să-și adune „unioniștii de buzunar” pentru a protesta împotriva vizitei vicepremierului rus.

„Dodon a fost cel care l-a rugat pe Plahotniuc ca anume românii din PSD să nu-i permită lui Rogozin să survoleze spațiul aerian al României. Altfel nu-mi explic de ce Dodon considerându-se președintele tuturor nu a întreprins nimic pentru a asigura aterizarea oaspetelui său. I-ați văzut cumva pe socialiști la aeroport să organizeze un miting întru susținerea aterizării lui Rogozin?
Ei nici măcar nu au încercat să construiască în Chișinău un coridor de oameni pe unde Rogozin ar fi putut trece ca să se întâlnească cu cel care l-a invitat în Republica Moldova. Dodon, ca și  jumătate de țară, a urmărit cum aeronava în care se afla Rogozin a făcut cale întoarsă. Pentru că, dacă Rogozin ar fi aterizat la Chișinău și nu i-ar fi fost permis să intre în oraș, ar fi fost o adevărată rușine. Și așa este o rușine, dar deja una geopolitică”, a scris Renato Usatii pe facebook.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button