Actualități

Replici între Năstase și Usatîi la Curtea de Apel: Cineva crede că dacă la prezidențiale a fost chefir, acum o să fie Baltika zero

Distribuiți acest articol!

Andrei Năstase și Renato Usatâi au făcut astăzi schimb de replici, prin intermediul presei, pe holul Curții de Apel Chișinău, acolo unde se examinează problema numărului secțiilor de votare pentru Diasporă.

„Tot ce s-a întâmplat astăzi este deja o tărăgănare a procesului. Dacă mergem pe varianta recuzărilor permanente, până seara se termină judecătorii de la Curtea de Apel. Mi se creează impresia că cineva nu are altă soluție decât să-și ridice ratingul. Este un show foarte ieftin și din partea justiției, dar și a unor concurenți electorali. Cineva crede că dacă la prezidențiale a fost chefir, acum o să fie Baltika zero. N-o să ajute nicio recuzare”, a venit cu replica Renato Usatâi.

În timp ce Usatâi l-a acuzat pe liderul Platformei DA că tărăgănează examinarea dosarului, întrucât a depus astăzi încă o cerere de recuzare, Andrei Năstase respinge acuzațiile și spune că s-a condus strict după lege.

„Ați obosit, da? Cine plătește acela arvonește. Am văzut. Îndemn presa să fie cu ochii pe toți concurenții electorali, mulți dintre ei fac jocul regimului Dodon. Pe mulți dintre ei o să-i vedem puși la o masă de FSB-ul rusesc, și Dodon, și Usatâi, Șor, Platon, Plahotniuc”, a adăugat Andrei Năstase.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button