MAGAZIN

Republica Moldova prezentă la Târgul de turism al României

Distribuiți acest articol!

Românii sunt aşteptaţi cu mii de vacanţe cu reduceri de până la 50% la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, care se va desfăşura în perioada 22-25 februarie 2018 la Romexpo.

Timp de patru zile, vizitatorii vor fi informaţi despre unele dintre cele mai frumoase şi spectaculoase zone ale ţării, precum Delta Dunării, Rezervaţia Munţii Măcinului, Bucovina, oraşele cu cetăţi fortificate din Transilvania, staţiuni balneare, litoralul românesc, staţiuni montane.

Republica Moldova se va prezenta ca destinaţie turistică în cadrul Târgului de Turism al României într-o conferinţă la care vor participa ambasadorul Republicii Moldova în România, reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor din Moldova, dar şi Roland Huisman, actorul din promo-ul de prezentare a Republicii Moldova.

O simplă vizita la târg este un prilej de cunoaştere a miilor de oferte care promovează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

Conform preşedintelui ANAT, Alin Burcea, la TTR vor participa peste 200 de companii din 11 ţări – România, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Israel, Republica Cehă, Republica Moldova, Palestina, Spania, Ungaria, Turcia.

Programul de vizitare este, în perioada 22-24 februarie (joi-sâmbătă), între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică, 25 februarie, între orele 10:00 şi 16:00. Biletul de intrare pentru adulţi, inclusiv studenţi, este de 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au intrare gratuită.AGERPRES


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button