MAGAZIN

Reuniuni de anvergură în cadrul Parlamentului Republicii Moldova

Distribuiți acest articol!

Parlamentul Republicii Moldova, pentru prima dată, găzduiește Reuniunea comună a Comisiei pentru integrare economică, aproximare juridică și convergență cu politicile UE a Adunării Parlamentare EURONEST și Comisia pentru securitate energetică. 

 

Scopul principal al Comisiei pentru Securitate energetică dar și subiectul pus în discuție de aceasta va fi “Consolidarea cooperării energetice în cadrul Parteneriatului Estic, în vederea implementării Acordului de la Paris din 2015 privind Schimbările Climatice”.  Iar Comisia pentru integrare economică, aproximare juridică și convergență cu politicile UE va pune la dezbatere  subiectul ce privește depășirea impactului crizei economice asupra șomajului în rândul tinerilor din țările UE și ale Parteneriatului Estic.

Deasemenea, astăzi, în cadrul legislativului, va avea loc și Reuniunea Biroului AP EURONEST.  Aici oficialii vor discuta despre activitatea Adunării Parlamentare EURONEST.

La aceste întrevederi vor participa delegați din Parlamentului European, Armeniea, Azerbaidjan, Georgia, Republicia Moldova și Ucraina.

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button