ActualitățiExterne

Rogozin sosește vineri la Chișinău. Igor Dodon: “Cu motocicleta probabil”

Distribuiți acest articol!

Vicepremierul rus vine în această săptămână la Chișinău. Despre aceasta a anunțat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, transmite Agora.md.

„Vineri vine Rogozin. Mi-a confirmat mai devreme că vrea să vină în ciuda tuturor eforturilor guvernării. Detaliile vizitei încă nu le am. Întrevederea va avea loc în a doua jumătate a zilei”, a declarat șeful statului.

Întrebat cu ce transport vine Rogozin, șeful statului a răspuns: „Nu știu, cu motocicleta probabil. Poate va veni cu un avion Air Moldova și atunci dacă se întâmplă ceva, responsabilitate va fi a guvernării.”

Totodată, Dodon a precizat că spre seară va merge împreună cu Rogozin în stânga Nistrului, de unde vor reveni la Chișinău a doua zi, la fel împreună, urmând ca spre seară Rogozin să plece din Republica Moldova.

Amintim că anterior Chișinăul a refuzat delegației ruse conduse de vicepremierul Dmitri Rogozin să vină pe teritoriul Republicii Moldova cu avion militar. Delegația rusă urma să ajungă la Tiraspol pentru a marca 25 de ani de la desfășurarea trupelor de pace la Nistru.

Ulterior oficialul rus a declarat că oricum va veni la Chișnău. Astăzi ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova Farit Muhametşin a fost convocat astăzi la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene în legătură cu preconizatele manifestaţii prilejuite de aniversarea a 25 de ani de la începutul operaţiunii de menţinere a păcii în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Agora.md


Distribuiți acest articol!

2 Comments

  1. pizdetz ce glume, vine trădătorul ista la Chișinău, da mîrlanul ista de Dodon încă e fericit, sper că vineri Procuratura lucrează

  2. Calare pe p*la mai bine ar veni. cred ca inapoi s-ar mai gasi cine sa i-o bage ca sa zboare mai usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button