MAGAZIN

Șalaru: ”Dodon a atins performanța de a fi pudel la doi stăpâni”

Distribuiți acest articol!

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, consideră că atacurile preşedintelui ţării îndreptate împotriva unioniştilor „vin să mascheze subordonarea şi teama aproape congenitală a lui Igor Dodon faţă de Plahotniuc şi sistemul corupt ce domină Republica Moldova”.

Pentru Igor Dodon nu corupţia şi sistemul mafiot ce domină Republica Moldova reprezintă pericol. Nici armata Rusiei, care în 1992 ne-a împuşcat cetăţenii, nici faptul că separatismul în Republica Moldova a fost creat şi este întreţinut de Federaţia Rusă nu prezintă un pericol la adresa noastră”, a menţionat Şalaru într-o postare pe Facebook. Potrivit politicianului, acuzaţiile nefondate la adresa României şi SUA „sunt generate de izolarea diplomatică în care Igor Dodon se bălăceşte”.

„Relaţiile externe ale lui Igor Dodon sunt astăzi similare cu cele ale unui unui preşedinte de colhoz din „epoca de aur” a sovietelor. Dacă în relaţia cu Putin, Igor Dodon şi-a fixat statul de pudel, care ar fi statutul lui Dodon în relaţia cu Vladimir Plahotniuc? Cu siguranţă tot pudel! Astăzi, Igor Dodon a atins performanţa de a fi pudel la doi stăpâni”, a conchis Anatol Şalaru.


Distribuiți acest articol!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button