Actualități

Semn RĂU! Старый Voronin s-a împiedicat de limba moldovenească

Distribuiți acest articol!

Vladimir Voronin, a declarat într-un interviu acordat RIA Novosti că după alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc în iulie 11, Republica își poate pierde suveranitatea și avertizează cu proteste, dar el are nevoie de baston pentru a se deplasa.

„Suveranitatea noastră este amenințată atât de amenințări interne, cât și externe. De 30 de ani, invazia naționalismului, a unionismului (ideea de a uni Moldova cu România – n.red.) Și a romanismului a continuat. Treptat, încetul cu încetul, aceste structuri, plătite din exterior, în primul rând din România și din alte surse internaționale, sunt capabile să avanseze pe această temă.”, afirmă temător Voronin, observând cum visul său de rusofon se năruie de la an la an.

Старый Voronin s-a împiedicat de limba moldovenească în ultimele sale declarații publice și nu înțelege cum a ajuns să vorbească limba română. Având în vedere că în majoritatea declarațiilor publice anunță dispariția statului Republica Moldova, să sperăm că Voronin va deveni și el din nou român, precum bunicul său.

Limba de stat și limba moldovenească există doar în laboratoarele serviciilor secrete ruse undeva prin piața Lubyanka. Noi… moldovenii vorbim limba română exact așa cum este scris în Constituție.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button