Actualități

Sergiu Mocanu: Nu există pericol mai mare pentru Republica Moldova decât Igor Dodon

Distribuiți acest articol!

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că cel mai mare pericol la ora actuală pentru Republica Moldova este Igor Dodon, fiindcă o bună parte din populaţie chiar s-ar regăsi în persoana preşedintelui. Anume din acest motiv, Mocanu susţine că Vlad Plahotniuc este un pericol mai mic, deoarece nu are sprijinul popular şi „Plahotniuc este accident. Dacă nu este mâine Plahotniuc, moldovenii nu mai sunt plahotniuci”.

„Dodon e altă problemă. Dodon la ora actuală controlează 50 la sută din moldoveni. Nu este crimă, porcărie şi cretinism mai mare decât inducerea acestei idei dulcegi că Dodon ar fi câştigat prin fraudă. Uitaţi-vă pe cifre că stânga prorusă din Republica Moldova nu se diminuează de 25 de ani. Şi noi trăim cu iluzia că Dodon poate câştiga doar în urma unei fraude?”, a declarat preşedintele Antimafie la emisiunea „În direct cu Sergiu Mocanu” de pe Youtube.

Politicianul a comentat şi vizita ambasadorului român Daniel Ioniţă la casa părintească a lui Igor Dodon, din satul Sadova.

Potrivit lui, şeful statului a încercat în aşa mod să diminueze din impactul internaţional a subiectului legat de Coreea de Nord, în care Dodon ar fi fost implicat la rugămintea lui Putin: „A avut nevoie de o spălare de imagine şi l-a utilizat pe ambasadorul României la Chişinău, încercând să dea mesaje aproape româneşti şi de prietenie”.

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: adevarul.ro


Distribuiți acest articol!

4 Comments

  1. sper că plaha cu Candu îl va pune la loc și pe acesta! Declarațiile din SUA în orice caz par a fi promițătoare!

  2. pentru ca Dodon să nu fie pericol trebuie de susținut pe Plaha, el este unicul care îl va pune pe Dodon la punct

  3. Mocanus-a oprit prea repede cu enumeratul, in lista perocolelor trebuiau sa fie si pseudo pro-europenii ca Maia si Natase.

  4. Adica nu cel care l-a facut presedinte pe Dodon – Plohis,cel care l-a protejat si-l poate ingenunchea oricand ar dori el este cel mai periculos pentru R.Moldova,cel care a acaparat toata puterea in acest stat,ci creatia sa,sluga sa jalnica – Dodon reprezinta cel mai mare pericol?! Bravo “Pro-mafia”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button