MAGAZIN

Sergiu Mocanu: Plahotniuc porneşte o luptă cu Dodon, care va antrena vectorii geopolitici

Distribuiți acest articol!

Preşedintele Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că agenda politică a lui Vlad Plahotniuc pentru toamna acestui an, dar şi pentru anul preelectoral este lupta politică contra lui Igor Dodon.

„Lupta cu Dodon care pentru el înseamnă să supraveţuiască pe segmentul politic european şi să încerce să devină singurul partidul proeuropean din Republica Moldova, decimându-i pe toţi ceilalţi care se mai cred proeuropeni”, a declarat politicianul în cadrul emisiunii „În direct cu Sergiu Mocanu” de pe Youtube.

Mocanu e de părere că la ora actuală nu există „posibilitatea unei rezistenţe în faţa unei asemenea porniri”.  „Ţineţi minte că acum, Plahotniuc porneşte un soi de luptă cu Dodon care va antrena vectorii geopolitici, el proeuropean, iar Dodon prorus. El va simula această luptă credibil, dumneavoastră ştiţi că el este un maestru ca să facă formele să mintă”, a precizat liderul Antimafie. Potrivit lui, Plahotniuc deja ar fi pus în aplicare primul punct de pe noua sa agendă politică geopolitică.

„Mă refer acum la iniţiativa aproape comică de a înainta o cerere către ONU pentru retragerea Armatei a 14-a din Transnistria. Este comică adresarea asta”, a conchis Sergiu Mocanu.

Sursa: Adevarul


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button