Actualități

Sergiu Tofilat, despre livrarea energiei electrice de la Cuciurgan

Distribuiți acest articol!

Republica Moldova a reluat la 5 iunie achizițiile de energie electrică de la Centrala Termoelectrică Moldovenească de la Cuciurgan, care a recâștigat dreptul de a asigura circa 70 la sută din livrările de energie electrică. Alte 30 la sută din necesități vor fi acoperite de importurile din Ucraina. 

Expertul în energetică Sergiu Tofilat explică de ce livrarea energiei electrice de la Cuciurgan va contribui la creșterea datoriei Republicii Moldova la gaz.

Într-o postare pe o rețea de socializare acesta explică în detaliu de ce semnarea acestui contract semnifică o problemă gravă.

 


Distribuiți acest articol!

3 Comments

  1. Tofilat a devenit mare expert după ce Țopa i-a cumpărat coaie. Acuma va avea și o emisiune la TV8, canal construit din banii BEM, apropo furați de la poporul sărac moldav de cîrdăția Filat/Shor.

  2. Am crezut ca Tofilat macar acum o sa recunoasca ca democratii au facut niste pasi intelepti si corecti, insa nicio sansa, omul e platit sa vorbeasca de rau de democrati, asa ca o face! Este evident ca democratii au obtinut un pret chiar foarte bun pentru electricitatea de la Cuciurgan, si asta multumita unui altfel de algoritm al gindirii si a felului sau de a negocia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button