MAGAZIN

Simona Halep invingatoare la turneul demonstrativ Tie Break Tens.

Distribuiți acest articol!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial în clasamentul WTA, a câştigat turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfăşurat la Madrid doar cu meciuri de tie break până la zece puncte. Românca a învins-o în finală pe Svetlana Kuzneţova, cu 10-6, după ce în sferturi a trecut de britanica Johanna Konta cu un sec 10-2, iar în semifinale a învins-o pe campioana olimpică Monica Puig (Porto Rico), cu 10-5.

Aceasta a declarat: “A fost distractiv. Formatul este foarte rapid şi trebuie să fii atent de la primul punct. E mereu plăcut să joci contra Svetlanei. Îmi place jocul ei, are mult top spin. E frumos să joci o finală, anul trecut am jucat aici la turneul WTA şi e un sentiment plăcut să revin cu o finală, chiar dacă a fost o finală de Tie Break. M-am simţit bine şi vreau să mulţumesc publicului pentru că a rămas aşa târziu”

Simona Halep a primit un cec de 250.000 de dolari pentru victoria de la Tie Break Tens, din care va dona 50.000 de dolari pentru cauze caritabile.

Tie Break Tens s-a disputat prima oară în decembrie 2015 la Londra, atunci când au participat şase jucători repartizaţi  în două grupe, iar a doua oară a avut loc la Viena în octombrie 2016, tot cu participarea a şase tenismeni.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button