ActualitățiExterne

ŞOC! DEPUTAT ROMÂN : România trebuie să intervină în alegerile din R. Moldova

Distribuiți acest articol!

Ne aflăm în an electoral, iar politicienii din R. Moldova deja se grăbesc să-şi crească capitalul de imagine, iar dacă până acum votul alegătorului nu depăşea preţul unei găleţi şi în cel mai bun caz a unei găleţi ce avea în ea şi o pugnă de făină, anul acesta s-a trecut la un nou nevel.  Bătălia „culeoaşilor”  cu seceri, trandafiri, steluţe şi stejari  a rămas în urmă şi asistăm la  mult contestata luptă geopolitică, care se rezumă a fi un termen deştept, atât de mult iubit de analfabeţii funcţionali din R. Moldova de pe scaunele moi  ce stau în faţa treucii, numită simbolic „ Stat suveran, democratic şi independent ”. Cert este faptul că asistăm la un circuit a aceloraşi mutre politice în ultimii 27 de ani şi drumul către o viaţă mai bună, sigur nu este asfaltat de către  guvernele de pe Bîc. 

De aceiaşi părere este şi statul Român, care a pompat sute de milioane de euro încercând să creeze o viaţă mai bună cetăţenilor R. Moldova, dar banii au fost buzunăriţi pe parcursul timpului şi a venit momentul ca politica dâmboviţeană să treacă râul Prut. Invitat în cadrul emisiunii „ Ora Bucureştiului ” de la postul de televiziune 10Tv, moderată de către Alexandru Rotaru, deputatul român Matei Dobrovie a declarat: „ Cu siguranţă este cazul ca România să intervină în alegerile din toamna anului curent, de la Chişinău, trebuie să o facă cât mai subtil şi cât mai inteligent, nici nu este în stitulul României să intervină ca Rusia, care intervine prin propagandă şi corupţie (…)”

Acesta a ţinut să mai puncteze că dacă R. Moldova cade în mâna ruşilor nu se va mai putea vorbi niciodată de o democraţie reală şi o viaţă sigură pentru cetăţenii de peste Prut. 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button