Actualități

Socialiștii s-au dus la Poliție, după ce s-au trezit cu un kulioc plin cu ‘fecale’ în sediu

Distribuiți acest articol!

Un membru al Partidului Socialiștilor (PSRM) a depus o plângere la poliție, după ce sediul formațiunii din orașul Căușeni ar fi fost stropit miercuri cu fecale, dintr-o pungă neagră cu calendar. Oamenii legii au pornit o cauză penală. Deocamdată nu a fost identificat niciun suspect.

Ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Silvia Vetcu, a informat că după ce pe rețelele sociale au apărut informații despre acest incident, poliția din Căușeni s-a autosesizat pentru a stabili toate circumstanțele.

Ulterior, însă, la sediul poliției s-a apropiat un reprezentant al PSRM, care a depus o plângere în acest sens. Pe acest fapt a fost pornită o cauză penală în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și identificării persoanelor vinovate.

Conform legii penale, pentru comiterea infracțiunii de huliganism, persoana vinovată riscă amendă până la 52 500 lei sau închisoare de până la trei ani.

Unele surse afirmă că socialiștii și-ar fi înscenat singuri acest atac cu fecale pentru a se victimiza.

Incidentul a devenit cunoscut opiniei publice, după ce ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la fața locului, iar ulterior le-a șters.

Din imaginile publicate pe rețelele sociale se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Întrebat din ce motiv a șters fotografiile, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestora.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button