Actualități

Socialistul Furculiță promite programe sociale! Cât au fost la putere s-au ocupat doar de FURAT

Distribuiți acest articol!

Socialiștii au fost 4 ani la putere plus perioada cât au format Guvernul Kozak și s-au ocupat doar de furăciuni în frunte cu Igor Dodon. Astăzi, socialistul Corneliu Furculiță primite moldovenilor programe sociale, mărirea pensiilor și implementări rapide în viitorul Parlament, dar cât au fost la putere nu au făcut nimic pentru cetățeni.

Furculiță afirmă că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are oameni cu experiență ce pot implementa aceste proiecte în interesul cetățenilor.

“Toate programele sociale pot fi realizate. Noi avem drept exemplu, tot ce se s-a făcut până în anul 2009 și perioada de guvernare a PSRM. Da, noi salută asistența financiară oferită de UE și Federația Rusă, da eu cred că un Guvern profesionist se va descurca și va găsi resursele necesare, care ar putea fi îndreptate pentru implementarea proiectelor socialei, dar nu pentru realizarea unor reforme, care deja au devenit un mit. Noi credem că se poate de făcut ordine în țară, pentru asta trebuie de muncit în folosul cetățenilor, a mai spus Furculiță.

Ceea ce nu spune Furculiță este faptul că oamenii cu experiență ai socialiștilor și comuniștilor au confundat interesul cetățeanului cu interesul personal. Cât au condus țara s-au ocupat numai cu manipularea opiniei publice, kulioace și au avut grijă să își înmulțească numărul de case și conturile în bancă prin furtul banilor publici.

De așa viitor pentru moldoveni noi nu avem nevoie. Socialismul și comunismul aduc decât sărăcie și fărădelege.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button