ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

Socialistul Lebedinschi: Cui nu îi convine decizia CEC să o conteste în instanță

Distribuiți acest articol!

Maxim Lebedinschi, cunoscut ca omul lui Igor Dodon, îi îndeamnă cu tupeu pe cei care sunt nemulțumiți de decizia CEC să o conteste în instanță.

„Vin cu un îndemn față de toți politicienii, să păstreze emoțiile pentru ei, să ne lase pe noi în pace, să ne lase să ne facem activitatea noastră, reieșind din prevederile legii. Dacă cineva nu este mulțumit de hotărârea noatră sau consideră contrar prevederilor legii, în termenul pevăzut și în procedura prevărută are dreotul să o conteste în instanța de judecată. În rest apreciez stric ca o presiune asupra mea, ca să mă determine să acționez contrar prevederilor legii, parvenită din partea concurenților electorali care au interes subiectiv în acest proces”, a punctat Maxim Lebedinschi.

Precizăm că, după mai bine de două ore de dezbateri, CEC a adoptat astăzi decizia privind numărul secțiilor de votare pentru diasporă. Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie vor fi deschise 139 secții de votare, așa cum a fost la alegerile prezidențiale din 2020, asta în condițiile în care Ministerul de Externe a propus deschiderea a 190 de secții.

Vlad Bilețchi: Dodon se teme de diaspora! Moldovenii vor sta ore în șir la cozi din cauza lui Dodon


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button