MAGAZIN

(SONDAJ) Valeriu Munteanu, următorul primar al Chișinăului?

Distribuiți acest articol!

Valeriu Munteanu ar putea fi următorul primar al municipiului Chișinău. Cel puțin asta arată rezultatele unui sondaj realizat de portalul de știri tribuna.md.

Potrivit sondajului, 37% (252 de voturi) dintre respondenți l-ar prefera pe Valeriu Munteanu la cârma primăriei. Munteanu este urmat de Andrei Năstase (28%) și socialistul Ion Ceban (12%), se arată în sondajul tribuna.md.

sondaj

Menționăm că în perioada iunie 2007 – noiembrie 2009, Valeriu Munteanu a fost primar al satului Floreni din raionul Anenii Noi. A fost ministru al Mediului, iar în prezent deține funcția de vicepreședinte al Partidului Liberal. În ultima perioadă, Valeriu Munteanu a devenit un critic aprig al primarului interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, acuzând-o că ar fi comis mai multe ilegalități la Primărie.

Amintim că Dorin Chirtoacă a hotărât să-și depună demisia în semn de protest. Potrivit lui Chirtoacă, alegerile anticipate, care ar putea avea loc pe 20 mai, sunt unica soluție pentru starea în care se află acum orașul Chișinău.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button