MAGAZIN

Students Fashion Show

Distribuiți acest articol!

Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți pasionați de industria fashion, profesioniști din domeniu și cei care aspiră de a deveni un specialist competent în design vestimentar să participe la evenimentul „Students Fashion Show – 2017”.

Evenimentul este organizat de către departamentul Design Vestimentar al Facultății Textile și Poligrafie a UTM în parteneriat cu Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID Moldova și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (SIDA).

Scopul evenimentului – promovarea tinerilor designeri vestimentari, absolvenți ai UTM, promoția – 2017, oferirea posibilității mediului de afaceri să selecteze specialiști pentru încadrarea în câmpul muncii.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile vestimentare ale studenților specialității ”Design Vestimentar Industrial”, realizate în cadrul proiectelor de licență în anul universitar 2016/2017.

Se va desfășura concursul colecțiilor vestimentare elaborate de către absolvenți.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button