MAGAZIN

Surse din cadrul PPDA // Andrei Năstase va fi candidatul la alegerile pentru primăria Chișinău

Distribuiți acest articol!

Surse din cadrul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr au declarat pentru 10TV că Andrei Năstase, președintele PPDA, intenționează să candideze pentru funcția de primar general de  Chișinău

„Platforma DA este mai hotărâtă ca oricând să pună capăt actualului regim oligarhic şi să repună tara pe făgașul normalității, bunăstării, libertății și securității”, se spune într-un comunicat al Consiliul Politic Naţional al formațiunii de opoziție.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a sugerat că așteaptă în anticipatele din Chișinău sprijinul formațiunii PAS a Maiei Sandu, pe care a sprijinit-o la rândul său în alegerile prezidențiale din 2016.

Comisia Electorală Centrală nu a stabilit încă data alegerilor anticipate. CEC a anunțat că examinează și face o estimare a cheltuielilor necesare pentru organizarea alegerilor locale noi în municipiile Bălți și Chișinău, care nu sunt planificate în bugetul de stat, după care va lua decizia privind alegerile locale noi.

 


Distribuiți acest articol!

3 Comments

  1. Sursele mele îmi spun că acest candidat nu are șanse, mai ales că totuși cred că nu este loc la Primărie pentru scule de oligarhi, indiferent că vine de la Țopa sau Plaha.. Capitala are nevoie de om cinstit, independent politic.

  2. Parcă cerea și alegerea preșdintelui de popor, iar la urmă nici nu a participat la alegeri! Nu are nici o șansă Năstase să ajungă primar al capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button