MAGAZIN

Tânăra care a scăpat cu viață din trei atentate TERORISTE în ultimele luni

Distribuiți acest articol!

O tânără din Australia se poate considera protagonista unei serii de miracole, din moment ce a reușit să trișeze moartea pentru a treia oară în acest an. Toate situațiile au avut de-a face cu atacuri teroriste.

Julia Monaco, în vârstă de 26 de ani, din Melbourne, se afla la cumpărături într-un mall atunci când furgoneta a dezlănțuit teroarea, joi, pe La Rambla, în Barcelona, relatează The Daily Mail.

A fost a treia oară când a scăpat din ghearele morții la „tombola” destinului, în decursul celor trei luni de când Julia călătorește prin Europa.

În iunie, tânăra a avut norocul de-a se afla în metroul din Londra atunci când teroriștii islamiști au intrat cu o mașină în pietonii de pe London Bridge.

Câteva zile mai târziu, un polițist a fost înjunghiat în fața Catedralei Notre Dame. Julia se afla în apropiere.

„Nu simt că vreau să plec acasă”, a declarat vineri Julia Monaco. „Simt că vreau să rămân aici și nu îi voi lăsa pe ei, oricine ar fi, să câștige”.

În momentul în care haosul s-a declanșat pe faimoasa stradă din Barcelona, intens circulată de turiști, ușile mall-ului au fost blocate. Julia a povestit cum trecătorii înspăimântați efectiv se năpusteau în geamuri, lovind cu pumnii și picioarele, ca să fie lăsați înăuntru.

„Într-o fracțiune de secundă, totul s-a schimbat și toată lumea a intrat în panică, alergau ca să-și salveze viața, plângând și țipând”.

În urma atentatului de joi, 13 persoane și-au pierdut viața, potrivit presei spaniole, printre care se numără trei cetățeni germani și un belgian. Printre cei peste 100 de răniți se află și 2 români, 26 de cetățeni francezi, precum și victime din Spania, Olanda, Argentina, Venezuela, Belgia, Australia, Ungaria, Peru, Irlanda, Grecia, Cuba, Macedonia, China, Italia şi Algeria.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button