MAGAZIN

Teroriștii lovesc din nou – atac SÂNGEROS în inima Rusiei

Distribuiți acest articol!

Un barbat a injunghiat opt persoane sambata, in orasul Surgut, din centrul Rusiei, au anuntat autoritatile citate de Sputnik News. Potrivit unor martori citati de Russia Today, atacatorul a fost impuscat de o patrula de politie si ucis.

“Pe 19 august 2017, in jurul orei locale 11.20 (9.20 ora Romaniei), un barbat neidentificat, inarmat cu un cutit, se deplasa pe strazile din centrul orasului Surgut si a atacat trecatorii. El a ranit opt persoane. Toate victimele au fost internate cu rani de gravitate diferita”, a anuntat Comisia rusa de Investigatii, potrivit News.ro.

Fortele de ordine au ajuns la fata locului, iar atacatorul a fost „eliminat”, scrie Sputnik News. Potrivit unor martori citati de Russia Today, el a fost impuscat de o patrula de politie si ucis.

Un dosar penal a fost initiat pentru “tentativa de crima”.

Circumstantele si motivele nu sunt clare deocamdata, iar anchetatorii verifica informatiile potrivit carora barbatul suferea de o boala psihica.

Surgut este cel mai mare oras din provincia Khanti-Mansi, aflata la est de Urali. Localitatea are o populatie de peste 360.000 de oameni si este un centru important pentru productia de petrol si gaze.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button