ActualitățiBasarabia

Țîrdea e cu gândul la pușcărie

Distribuiți acest articol!

Deputații comuniști și cei socialiști au făcut câteva declarații, ieri, în fața Parlamentului, unde a avut loc ședința de constituire a Legislativului ales în urma alegerilor din 11 iulie curent.

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a spus că nu i-a fost dor de fotoliul de deputat. Totuși a spus că vine cu speranțe că „în sfârșit o să înceapă o activitate productivă a Parlamentului și guvernării”

Iar socialistul Bogdan Țârdea a fost ironic, menționând că „în sfârșit au venit vremurile bune” și a spus că Maia Sandu și Igor Grosu trebuie să facă pușcărie.

„Iaca s-o scumpit benzina, iaca și pâinea, uleiul. Trebuie să ne bucurăm împreună de vremuri bune și cred că vor fi și mai bune. Am trecut Moldova fără sărăcie, cu Filat, apoi Moldova fără corupție, când s-a furat miliardul, Aeroportul. O să trecem și peste vremurile bune. Cei care au furat miliardul, Aeroportul, BEM-ul, iar acum au vântul Giurgiuleștiul trebuie să stea la pușcărie, chiar dacă îi cheamă Igor Grosu și Maia Sandu”, a spus Țârdea.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button