10TVActualitățiExterne

Trei răniți într-un accident armat în apropierea unui stadion din Washington

Distribuiți acest articol!

Trei persoane au fost rănite de gloanţe în exteriorul unui stadion unde avea loc sâmbătă un meci de baseball la Washington, provocând întreruperea partidei şi evacuarea publicului.

Trei persoane au fost rănite de împuşcături, a declarat şeful adjunct al poliţiei din capitala federală americană Ashan Benedict, revenind asupra unui prim bilanţ ce anunţa patru persoane atinse de gloanţe.

Doi dintre răniţi se aflau într-una dintre cele două maşini implicate în incidentul armat, în timp ce o a treia persoană este o femeie care se afla pe trotuar, a spus el.

„În niciun moment în timpul incidentului, persoanele care asistau la meci în interiorul stadionului nu au fost în pericol. Nu a fost un incident de tip trăgător activ. Totul a avut loc în afara stadionului”, a mai declarat el reporterilor.

Focurile de armă au fost auzite în timp ce mii de spectatori urmăreau un meci între Washington Nationals şi San Diego Padres, care a fost rapid întrerupt.

Doi jurnalişti AFP prezenţi la meci au auzit în jur de zece împuşcături.

Mai multe rafale de arme automate sunt clar identificabile în videoclipurile postate ulterior pe social media. O altă înregistrare video arată mulţimi de oameni care fug.

Spectatorilor li s-a cerut să părăsească locul, ceea ce o parte din ei au făcut, iar sportivii au părăsit de asemenea terenul în grabă.

„În prezent există o anchetă în curs de desfăşurare şi se pare că tot pericolul este pentru moment eliminat”, a declarat poliţia.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button