Actualități

Trei tineri, amendați pentru că au aruncat un kulioc cu balegă în sediul socialiștilor

Distribuiți acest articol!

Trei tineri care au aruncat două pachete cu baligă în sediul partidului Socialiștilor de la Căușeni identificați. Aceștia au 29 de ani și sunt din satul Opaci.

Acum ei riscă amendă de până la 37,500 la 67,500 de lei sau închisoare de până la 5 ani. Poliția din Căușeni a identificat făptașii care ar fi aruncat pachetele cu excremente ale animalelor în sediul Partidului socialiștilor din Căușeni.

Este vorba despre trei tineri domiciliați în satul Opaci raionul Căușeni. Tinerii născuți în anul 1992 au recunoscut în fața poliției, că în data de 2 iunie când Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru la Căușeni, au vrut să se răzbune pe Socialiști după ce cu o zi înainte Președinta a fost întâmpinată la Edineț de câțiva zeci de protestatari care au scandat lozinci antiprezidențiale.

Oamenii legii afirmă că cei trei care au aruncat cele două pachete cu excremente, ar fi fost prezenți și în fața Casei Raionale de Cultură din Căușeni acolo unde Maia Sandu s-a întâlnit cu agenții economici ai raionului.

Pentru fapta comisă tinerii de 29 de ani din Opaci s-au ales cu dosar penal și riscă amendă între 37 de mii 500 și 67 de mii 500 de lei sau privațiune de libertate de până la 5 ani.

Potrivit oamenilor legii de la Căușeni, incidentul din 2 iunie nu ar avea nimic în comun cu bilețelul amenințător de pe parbrizul mașinii soției ex-deputatului Oleg Cuciuc și nici cu spargerea geamului de la automobilul acesteia. Cazurile sunt încă în examinare.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button