ActualitățiBasarabia

Trolii PAS – NKVD-iștii 2.0. Spunem Maia, ne referim la partid, spunem partidul ne referim la Maia

Distribuiți acest articol!

Dacă ai tupeul să-ți expui părerea critică despre Maia Sandu/PAS în spațiul public, în special pe facebook, vei fi linșat imediat, așa cum făceau NKVD-iștii staliniști cu „dușmanii poporului”.

Nici pe vremea odiosului regim Plahotniuc, când se respira mai greu, dacă îl criticai pe facebook, nu se întâmpla nimic. Se pare că el nu lua în serios, această luptă corp la corp prin comentarii, cum fac nkvd-iștii numiții trolii PAS sau trolii lui Alaiba. Astăzi, uneori ai senzația, că e mai periculos să critici PAS/Maia Sandu decât era să-l critici în urmă cu 2-3 ani pe Plahotniuc.

Intoleranța la opinii

Această intoleranță cronică la diversitatea de opinii, ne arată că mentalitatea sovietică, bolșevică e încă vie. Trebuie să existe doar un singur partid, o singură ideologie și un singur lider. Restul, dacă nu pot fi interziși prin lege, trebuie nimiciți. Aceasta gașcă, care s-a auto-botezat „oamenii buni”, (adică restul sunt oameni răi, ați înțeles, nu?) nu are nicio legătură cu democrația, libertatea de exprimare sau cu pluralismul politic.

Cât de ipocrit trebuie să fie să te dai „om bun”, iar pe ascuns să terfelești orice opinie care nu-ți convine? În realitate, această gașcă este grupare agresivă, semidoctă, care s-a urcat pe valul de popularitate a Maiei Sandu și-l călărește în continuare, pentru că altă șansă similară nu vor mai avea. Toți care sunt în PAS înțeleg că fără imaginea idolatrizată a Maiei Sandu, partidul se va transforma într-un PLDM, PDM sau PPDA, adică o grupare de 2%.

Trolii PAS – NKVDiști online

Ce fel de valori democratice vor promova cei din PAS fiind la putere, dacă în campania electorală se comportă ca niște nkvd-iști? De fapt unica diferență dintre Maia Sandu și Igor Dodon este că ultimul a fost filmat cum ia pungi cu bani de la Plahotniuc. Ambii au aceiași mentalitate, ambii au fost educați în URSS, și cred în același „valori”, trebuie să existe un singur partid, care să fie condus de un singur lider (PAS nici astăzi nu are un președinte ales de congres!), dușmanii mediatici trebuie terminați, dușmanii politici trebuie distruși. Pluralismul politic sau de opinii sunt concepte străine pentru liderii de acolo sau pentru fanaticii din jurul lor.

Sursa Timpul


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button