Basarabia

Trupa Comedy Zebra Show, printre finaliștii emisiunii „iUmor”

Distribuiți acest articol!

Printre cei 10 finaliști care au venit bine pregătiți să lupte pentru un premiu în valoare de 20.000 de euro, în ultima ediție a emisiunii „iUmor” din sezonul acesta din România, se numără și trupa de umor din Republica Moldova Comedy Zebra Show.

Și de această dată umoriștii basarabeni au impresionat juriul de la iUmor. După prestația spectaculoasă au reușit cu mare succes să ridice sala în picioare cu aplauze răsunătoare.

Fiecare jurat a avut ceva de spus despre “Comedy Zebra Show”:

„Au fost geniali. A fost senzațional, sublim. Aveți foarte multă imaginație. Sper să câștigați. Chiar au șanse să câștige, pentru că sunt foarte buni în ceea ce fac”, a precizat juratul Bendeac.

„M-am simțit ca la spectacol. A fost un spectacol. Foarte bine totul a fost gândit, muzica bine aleasă. Felicitări”, a recunoscut Delia.

„De data aceasta chiar am plăcerea să vă trimit pentru vot, pentru munca depusă, pentru tot ceea ce însemnați, moldovenii veseli. Sunt muncitori. Chiar vreau să văd cum îi votează publicul. Stilul este vechi, subiectele sunt noi”, a precizat Cheloo.

Reamintim că Show-ul iUmor se află la al treilea sezon, iar precedentul sezon a fost câștigat de Doina Teodoru,  care a prezentat un scheci în care iți cerea scuze de la fiecare persoană publică pe care a „atins-o” prin glumele precedente. De atenție nu au scăpat nici prezentatorii și nici  jurații.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button