MAGAZIN

Trupa O-Zone, criticată pentru decizia de a evolua în concertul organizat de PD

Distribuiți acest articol!

Reunirea, cel puțin temporară, a trupei O-Zone, a reprezentat, cu siguranță, una dintre cele mai mari surprize din ultima vreme. Chiar dacă acest lucru a provocat multă bucurie în rândul fanilor, oferindu-le posibilitatea de a reasculta live faimoasele piese, pline de amintiri, a anilor 2000, au existat și voci care au criticat  decizia celor trei interpreți, de a accepta să evolueze la concertul organizat de PD cu ocazia zilei de 9 mai, și care a reușit să adune, aproximativ 50 000 de oameni in PMAN.

Cel care le-a adus critici a fost chiar interpretul Cătălin Josan, afirmînd că cei trei și-au dat cu stângu-n dreptul revenind tocmai pe scena PDM.

Am trăit s-o văd și pe asta: O-Zone să cânte pentru Plaha.O revenire grandioasă, băieți. Cu stângu-n dreptul, pe scena PDM, alături de Plaha. Bravo, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenium. Dați share și întrebați-i și voi pe băieți cât de bine trăiesc oamenii în țara lor și ce părere au despre Plahotniuc și PDM, dacă tot îi susțin în campanie electorală”, a scris interpretul pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că trupa O-Zone s-a destrămat în anul 2005. Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu s-au reunit pe data de 9 mai, pentru prima dată după 12 ani, în aceeași componență.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button