10TVActualitățiIMPORTANTE

ULTIMA ORĂ // Dodon nu vrea să mai fie președinte. Renunță la Președinție pentru Parlament

Distribuiți acest articol!

Igor Dodon ar putea să candideze la alegerile parlamentare din februarie 2019. Anunțul a fost făcut în urma ședinței Consiliului republican al PSRM. „Examinez posibilitatea să particip pe listele partidului”, a declarat șeful statului, transmite Agora.md.

„PSRM este un partid pro-prezidențial. Un președinte, fără suportul majorității parlamentare, nu poate să-și îndeplinească toate atribuțiile. În 2016 m-ați susținut, însă oponenții care fură mi-au luat atribuțiile. Sarcina noastră e să obținem majoritatea voturilor pentru listele de partid și să învingem în majoritatea circumscripțiilor”, a mai spus Igor Dodon.

„Examinez posibilitatea și nu exclud. Legislația îmi permite. Asta înseamnă că eu voi ajuta partidul să ia majoritatea, dar voi rămâne șef al statului. Legislația nu prevede suspendarea din funcție în caz de candidare pe liste de partid”,  a adăugat Igor Dodon.

Știrea se actualizează…


Distribuiți acest articol!

2 Comments

  1. Omul ăsta îmi provoacă greață! Vede clar ce vrea poporul dar se opune total,iar totalitarismul e specific bolsevistilor,după cum stim pe paginile istoriei se numesc barbari.Depinde ge doreste întreagă națiune, nu uj singur om!Ăsta nu nu om ci o scorpie!

  2. Am impresia,ca a inceput lupta intre xoti :in fata ochilor mei vad o xaita de lupi,care inciarca sa rupa oasele unui schelet,divorat de muuult timp in urma de…alte animale…
    Biata tara mea,ce bine ar fi,sa te cumpere cineva de sub ciokan….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button