Actualități

Un bărbat a rămas fără mașină și este cercetat penal după ce și-a achiziționat un mercedes fără să verifice actele

Distribuiți acest articol!

Pentru a fi prezent în trafic şi-a achiziţionat un mijloc de transport, însă fără a-i verifica actele. Oprit de poliţiştii de frontieră, bărbatul a rămas fără maşină şi cercetat pentru deţinerea documentului cu semne de falsificare. Incidentul a fost consemnat de către echipa mobilă a Direcţiei regionale Vest în seara zilei de ieri, 30 iunie curent.

Aflaţi în misiune de serviciu pe traseul Buzdugani – Ungheni, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic un mijloc de transport cu plăcuţele de înmatriculare bulgăreşti. A fost solicitat conducătorului auto de a prezenta actele necesare.

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare. Despre cele depistate, şoferul de 29 de ani a declarat că nu cunoaşte absolut nimic, menţionând că şi-a procurat Mercedesul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele. 

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button