Actualități

Un bucătar de 22 de ani a CÂȘTIGAT o sumă în valoare de 310 156,28 lei

Distribuiți acest articol!

Pavel Dumitriu din satul Hulboaca, municipiul Chișinău a făcut istorie pe 7777.md! Tânărul de 22 de ani a câștigat jackpotul incredibil de 310 156,28 de lei al biletului electronic „Wizard of Plenty”, fără a investi bani în joc.

Pavel este necăsătorit și lucrează bucătar la o rețea de pizzerii din capitală. La o pauză de masă, băiatul a accesat 7777.md și în Calendarul de fotbal cu bonusuri a primit 5 jocuri gratuite „Wizard of Plenty”.

El a început să-și testeze norocul în acest joc și a câștigat 100 de lei, pe care i-a folosit pentru încercările ulterioare. Astfel, prin câteva clicuri și cu foarte mult noroc, Pavel a reușit să câștige jackpotul de peste 310 000 de lei.

„Am rămas șocat. Au început emoțiile, strigăte. Pentru mine, acest câștig înseamnă vise care pot deveni realitate. Ca să câștig așa bani, trebuie să muncesc în jur de patru ani”, spune norocosul. Dumitru a relatat că acești bani îi vor schimba viața. O parte a câștigului îl va da părinților, iar restul îi va cheltui pentru călătorii și realizarea dorințelor sale.

La rândul său, jackpotul biletului „Wizard of Plenty” a fost restartat și continuă să crească fără oprire pentru ca în orice moment să ajungă în contul unui alt preferat a destinului.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button