MAGAZIN

Un conductor de troleibuz, acuzat că ar fi intenționat să pună în circulație bilete false

Distribuiți acest articol!

Potrivit ofiţerilor de investigare a fraudelor economice ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în troleibuzele din capitală erau puse în circulație bilete cu semne evidente de falsificare pentru călătorie.

Schema frauduloasă i-ar aparține unui individ în vârstă de 39 ani, originar dintr-o localitate a raionului Criuleni. Acesta a fost reţinut în momentul când intenţiona să pună în circulaţie ilegală 291 bilete pe ruta troleibuzului nr.2. Asupra lui poliţiştii au depistat biletele şi le-au ridicat conform procedurii, pentru ulterioara exertizare şi stabilire a tuturor circumstanţelor.

Pe marginea acestui caz poliţiştii desfăşoară cercetări suplimentare pentru a identifica potenţialii complici, originea şi provenienţa biletelor ridicate, precum şi perioada de timp în care individul ar fi acţionat ilegal.

În acest context, forţele de ordine urmează să sesizeze administraţia parcului de troleibuze, pentru luare de atitudine şi stabilire a circumstanţelor ce prezintă interes.

Sursa foto: Chișinăul terminat
Sursa: Zugo.md


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button