Actualități

Un muncitor din Capitală a fost la un pas să cadă de la înălțime

Distribuiți acest articol!

S-a născut în cămașă. Un muncitor a fost la un pas să cadă de la etajul 6 al unui bloc aflat în construcție pe strada Valea Trandafirilor din Capitală.

S-a întâmplat după ce schelele pe care se afla s-au rupt, iar bărbatul a stat atârnat minute în șir până când a fost tras pe geam de colegii care se aflau pe șantier.

Incidentul s-a produs în aceeași construcție unde, acum o lună, doi bărbați au căzut de la etajul 9, în timp ce construcția temporară pe care se aflau s-a prăbușit.

Imaginile care îți provoacă fiori au fost surprinse de un amator care a filmat întreaga scenă dintr-un bloc de locuințe din apropiere. Din video se vede că muncitorul a fost la un pas de tragedie și a atârnat minute bune la înălțime. Acesta a strigat disperat după ajutor, până și după ce colegii săi de șantier au reușit să-l tragă prin geam.

Rezultatele anchetei interne vor fi prezentate ulterior inspectorilor.

Viorel Gonța, șef-adjunct Inspecția teritorială de muncă Chişinău: „Incidentul a fost comunicat de reprezentanții întreprinderii, la șantierul de pe strada Trandafirilor, 2/1. Salariatul este în incapacitate temporară de muncă și îl cercetează întreprinderea. Cu salariatul practic nu s-a întâmplat nimic, dar putea să fie ceva grav din câte noi vedem”.

Circumstanțele și cauza incidentului încă nu au fost comunicate de responsabili.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button