MAGAZIN

România aduce apă proaspătă la Chișinău. Vezi unde o poți savura

Distribuiți acest articol!

„Apă-Canal Chișinău” planifică să extindă numărul cișmelelor în Capitală cu încă trei unități, care sunt din România, prețul fiind de 6.500 de lei.

Întreprinderea „Apă-Canal Chișinău” a redeschis astăzi, 27 aprilie, cișmele din Parcul „Valea Morilor”, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” și scuarul Catedralei Mitropolitane, care nu au funcționat în timpul iernii.

Furnizorul de apă menționează, într-un comunicat de presă, că își propune extinderea sistemului de cișmele în zona centrală a orașului pentru a oferi populației acces gratuit la apă potabilă de calitate în perioada caniculară, cât și pentru a încuraja consumul apei din rețeaua publică.

Cișmelele redeschise, zece la număr, au fost instalate în cadrul campaniei „Cișmele pentru chișinăuieni”, iar în perioada estivală vor fi instalate și cele din România, dotate cu contor și conectate la rețeaua de apă potabilă a orașului și la rețeaua de canalizare.

În context, furnizorul de apă vine cu un apel la bunul simț al populației „să nu vandalizeze lucrurile bune și frumoase făcute pentru chișinăuieni”.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button