Actualități

Un NOU partid politic înregistrat la Ministerul Justiţiei

Distribuiți acest articol!

Astăzi a fost înregistrată oficial o nouă formațiune politică la Ministerul Justiției. Inițiatorul noului partid este fostul liberal şi ministru al Apărării, Anatol Șalaru.

Astfel, liderul Partidului Unității Naționale a scris pe pagina sa de facebook că: ”Începând de astăzi Partidul Unității Naționale are personalitate juridică fiind înscris la Ministerul Justiției”.

Șalaru a mai precizat că, duminică, 25 iunie în cadrul hotelului Radisson Blu va avea loc primul congres al formațiunii.” Pe agenda congresului nostru figurează alegerea conducerii partidului și trasarea liniilor directoare. Va fi un congres cu multe surprize și mai ales cu multe clarificări”, mai scrie acesta.

Amintim că, la începutul acestui an, Șalaru a anuțat că își face partid, după ce a fost demis din funcția de ministru al Apărării. PUN a fost creat în urma unei comasări cu partidul ”Dreapta” condus, de asemenea, de o fostă liberală, Ana Guțu.

 


Distribuiți acest articol!

2 Comments

  1. niciodată nu m-a bucurat înregistrarea noilor partide, acest caz nu este o excepție…da este speranța să apară noi entități politice de încredere, dar după cazul cu Platforma DA, cînd s-a demonstrat că este un nou partid condus de Țopa, din nou am înțeles că nu am unde pune speranța..

  2. Doar la noi in tara atitea partide si intr-un final doar unii care actioneaza si implementeaza reforme, de ce ajungem intr-o asa situatie si mai rau ca sunt finantate de catre banditii fugari in strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button